,

Zeosilicic Forte Pulbere DVR Pharm 230g

DVR Pharm


Cost livrare: de la 7 lei . LIVRARE GRATUITA* comenzi peste 99 lei in Bucuresti si doar 7.5 lei in tara

Fa-ti cont gratuit si plaseaza comanda ca sa beneficiezi de oferta

49,90 lei

Descriere Zeosilicic Forte Pulbere DVR Pharm 230g

Un zeolit natural ce are o compoziție chimică specială, fiind foarte bogat în siliciu. Or conținutul ridicat de siliciu îi conferă o capacitatea foarte mare de detoxifiere, fiind mult mai puternic decat zeoliții obișnuiți. În plus, acest zeolit este activat prin aducerea la o granulație extrem de fină, de ordinul micronilor (față de sute de microni, în cazul zeoliților obișnuiți), ceea ce îl face foarte puternic în terapie. Zeosilicicul stimulează puternic eliminarea apei din țesuturi, protejeazăși stimulează rinichii, susține activitatea ficatului, este un antitumoral activ, fiind eficient contra tumorilor maligne și benigne.

Compoziție

Tuf zeolitic mineralizat micronizat: 240 g.

Mod de administrare:

Pe parcursul zilei, pe stomacul gol, se iau 1-2 lingurițe rase de produs, pentru adulți,  1 linguriță rasă pentru copiii de 6-14 ani; 1/2 linguriță pentru copiii de 3-6 ani.

Acțiuni

Contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar; ajută la eliminarea compușilor toxici din organism (rezultați din procesele metabolice sau din expunerea la diverși poluanți); susține procesele de chelare a metalelor grele din organism; susține menținerea unei flore și a unui pH normal al tubului digestiv.

Are rol benefic în:

 • boala canceroasă (cancer hepatic, mamar, ovarian, al intestinului gros și al rectului, la prostată, la plămâni etc.)
 • leucemie
 • deficiențe imunitare
 • infertilitate la bărbați
 • hepatita la alcoolici
 • hepatita virală B și C
 • tiroidită auto-imună, noduli tiroidieni, hipertiroidie
 • gripă
 • insuficiență cardiacă, infarct
 • artrită și poliartrită reumatoidă
 • distrofie musculară
 • arsuri solare, iradiere
 • radioterapie in cancer
 • sechele ale intoxicației cu cupru, mercur, arseniu

Zeolitul silicic este o formă superioara de zeolit, extreme de bogată în siliciu și foarte saracă în aluminiu. Conținutul ridicat de siliciu este asociat cu o mai bună capacitate de adsorbție a metalelor grele și radioactive, cu o mai puternică acțiune detoxifiantă exercitată asupra organismului pe ansamblu. Proprietățile sale sunt mult amplificate de procesul de activare prin micronizare. Această micronizare se face cu ajutorul unor utilaje speciale, care marunțesc particulele de zeolit până la nivele de 5 microni sau mai mici, nivel la care zeolitul începe să se comporte mai mult ca un fluid decât ca un solid. Particulele extrem de fine de zeolit au o suprafață de contact foarte mare, “capturând” astfel în structura de canale microscopice ale mineralului metalele grele (Plumb, Mercur, Cadmiu, Cesiu, Cupru etc.), precum și anumite substanțe chimice toxice, cum ar fi bisfenolul A, anumite pesticide, parabeni etc. Practic, zeolitul silicic micronizat are o acțiune de câteva ori mai puternică decât a zeolitilor clasici.

Precauții

Poate inactiva unele metale (litiu,fier,magneziu) din medicamente sau suplimente alimentare, la administrarea concomitentă.

Contraindicații

Nu se cunosc.

Prezentare

Flacoane cu 240 g produs

Produs notificat de Institutul Național de Cercetare- Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare – IBA, Serviciul Național pentru Plante Medicinale și Produse ale Stupului.

Notificare nr. AA 7898/17.09.2014.

SKU: DVRP.00105 Categorii: ,
Brand

cantitate

230 grame

proprietati

Produs romanesc

Bazat pe 0 reviewuri

0.0 scor
0
0
0
0
0

Adauga primul un review “Zeosilicic Forte Pulbere DVR Pharm 230g”

Nu sunt review-uri inca.