,

Zeosilicic DVR Pharm 60cps

DVR Pharm


Cost livrare: de la 7 lei . LIVRARE GRATUITA* comenzi peste 99 lei in Bucuresti si doar 7.5 lei in tara

Fa-ti cont gratuit si plaseaza comanda ca sa beneficiezi de oferta

31,90 lei

Descriere Zeosilicic DVR Pharm 60cps

Zeosilicic DVR Pharm este un zeolit natural ce are o compoziție chimică specială, fiind foarte bogat în siliciu. Or conținutul ridicat de siliciu îi conferă o capacitate foarte mare de detoxifiere, fiind mult mai puternic decât zeoliții obișnuiți. În plus, acest zeolit este activat prin aducerea la o granulație extrem de fină, de ordinul micronilor (față de sute de microni, în cazul zeoliților obișnuiți), ceea ce îl face foarte puternic în terapie. Zeosilicicul stimulează puternic eliminarea apei din țesuturi, protejează și stimulează rinichii, susține activitatea ficatului, este un antitumoral activ, fiind eficient contra tumorilor maligne și benigne.

Compoziție

Tuf zeolitic mineralizat, cu 83% clinoptilolit micronizat, cu granulație sub 5 microni – 500 mg; gelatină (capsulă) – 100mg.

Mod de administrare

Câte 1-2 capsule, de trei ori pe zi, înainte de mese.

Acțiuni

Susține procesele de chelare a metalelor grele și radioactive din organism; contribuie la menținerea în limite normle a cantităților de uree, bilirubină și creatinină din sînge;susține buna funcționare a sistemului imunitar; susține meținerea unei flore intestinale normale și a unui pH normal al tubului digestiv; susține procesele de fagocitare normală a celulelor care au suferit mutații și a fragmentelor acestora.

Are rol benefic în:

 • boala canceroasă (cancer hepatic, mamar, ovarian, al intestinului gros și al rectului, la prostată, la plămâni etc.)
 • leucemie
 • deficiențe imunitare
 • infertilitate la bărbați
 • hepatita la alcoolici
 • hepatita virală B și C
 • tiroidită auto-imună, noduli tiroidieni, hipertiroidie
 • gripă
 • insuficiență cardiacă, infarct
 • artrită și poliartrită reumatoidă
 • distrofie musculară
 • arsuri solare, iradiere
 • radioterapie in cancer
 • sechele ale intoxicației cu cupru, mercur, arseniu

Zeolitul silicic este o formă superioara de zeolit, extreme de bogată în siliciu și foarte saracă în aluminiu. Conținutul ridicat de siliciu este asociat cu o mai bună capacitate de adsorbție a metalelor grele și radioactive, cu o mai puternică acțiune detoxifiantă exercitată asupra organismului pe ansamblu. Proprietățile sale sunt mult amplificate de procesul de activare prin micronizare. Această micronizare se face cu ajutorul unor utilaje speciale, care marunțesc particulele de zeolit până la nivele de 5 microni sau mai mici, nivel la care zeolitul începe să se comporte mai mult ca un fluid decât ca un solid. Particulele extrem de fine de zeolit au o suprafață de contact foarte mare, “capturând” astfel în structura de canale microscopice ale mineralului metalele grele (Plumb, Mercur, Cadmiu, Cesiu, Cupru etc.), precum și anumite substanțe chimice toxice, cum ar fi bisfenolul A, anumite pesticide, parabeni etc. Practic, zeolitul silicic micronizat are o acțiune de câteva ori mai puternică decât a zeolitilor clasici.

Precauții

Poate inactiva unele metale (litiu,fier,magneziu) din medicamente sau suplimente alimentare, la administrarea concomitentă.

Contraindicații

Nu se cunosc.

Prezentare

Flacon cu 60 capsule

Produs notificat de Institutul Național de Cercetare- Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare – IBA, Serviciul Național pentru Plante Medicinale și Produse ale Stupului.

Notificare nr. AA 7122/2013.

SKU: DVRP.00006 Categorii: ,
Afectiuni

, , , , ,

Brand

cantitate

60 capsule

Forma

Capsule

proprietati

Produs romanesc

Bazat pe 0 reviewuri

0.0 scor
0
0
0
0
0

Adauga primul un review “Zeosilicic DVR Pharm 60cps”

Nu sunt review-uri inca.