Zeolit DVR Pharm 120cps

DVR Pharm
Status:

Stoc epuizatCost livrare: de la 7 lei . LIVRARE GRATUITA* comenzi peste 99 lei in Bucuresti si doar 7.5 lei in tara

Fa-ti cont gratuit si plaseaza comanda ca sa beneficiezi de oferta

52,80 lei

Stoc epuizat

Descriere Zeolit DVR Pharm 120cps

Zeolit DVR Pharm este un mineral natural care, datorit─â structurii sale micro-poroase, are capacitatea de a re╚Ťine metalele grele din organism (plumb, cupru, fier, cadmiu, cesiu, mercur etc). Efectele sale nu se opresc ├«nsa aici, el av├ónd un efect benefic ╚Öi asupra prostatei (├«n special ├«n adenom), asupra rinichilor (re╚Ťine multe toxine, usur├ónd activitatea renal─â), ├«n cazurile de tumori benigne ╚Öi, mai rar, maligne.

Compozitie

Tuf zeolitic mineralizat, cu 83% clinoptilolit micronizat ÔÇô 500 mg; gelatin─â (capsul─â) ÔÇô 100mg.

Mod de administrare

Câte  1-2 capsule, de trei ori pe zi, înainte de mese.

Ac╚Ťiuni

Zeolit DVR PHARM sus╚Ťine procesele de chelare a metalelor grele ╚Öi radioactive din organism; contribuie la men╚Ťinerea ├«n limite normale a cantit─â╚Ťilor de uree, bilirubin─â╚Öi creatinin─â din s├ónge;sus╚Ťine buna func╚Ťionare a sistemului imunitar; sus╚Ťine me╚Ťinerea unei flore intestinale normale ╚Öi a unui pH normal al tubului digestiv; sus╚Ťine procesele de fagocitare normal─â a celulelor care au suferit muta╚Ťii ╚Öi a fragmentelor acestora.

Are rol benefic în:

 • boala canceroas─â (cancer hepatic, mamar, ovarian, al intestinului gros ╚Öi al rectului, la prostat─â, la pl─âm├óni etc.)
 • leucemie
 • deficien╚Ťe imunitare
 • infertilitate la b─ârba╚Ťi
 • hepatita la alcoolici
 • hepatita viral─â B ╚Öi C
 • tiroidit─â auto-imun─â, noduli tiroidieni, hipertiroidie
 • grip─â
 • insuficien╚Ť─â cardiac─â, infarct
 • artrit─â ╚Öi poliartrit─â reumatoid─â
 • distrofie muscular─â
 • arsuri solare, iradiere
 • radioterapie in cancer
 • sechele ale intoxica╚Ťiei cu cupru, mercur, arseniu

Zeolitul silicic este o form─â superioara de zeolit, extreme de bogat─â├«n siliciu ╚Öi foarte sarac─â├«n aluminiu. Con╚Ťinutul ridicat de siliciu este asociat cu o mai bun─â capacitate de adsorb╚Ťie a metalelor grele ╚Öi radioactive, cu o mai puternic─â ac╚Ťiune detoxifiant─â exercitat─â asupra organismului pe ansamblu. Propriet─â╚Ťile sale sunt mult amplificate de procesul de activare prin micronizare. Aceast─â micronizare se face cu ajutorul unor utilaje speciale, care marun╚Ťesc particulele de zeolit p├ón─â la nivele de 5 microni sau mai mici, nivel la care zeolitul ├«ncepe s─â se comporte mai mult ca un fluid dec├ót ca un solid. Particulele extrem de fine de zeolit au o suprafa╚Ť─â de contact foarte mare, ÔÇťcaptur├óndÔÇŁ astfel ├«n structura de canale microscopice ale mineralului metalele grele (Plumb, Mercur, Cadmiu, Cesiu, Cupru etc.), precum ╚Öi anumite substan╚Ťe chimice toxice, cum ar fi bisfenolul A, anumite pesticide, parabeni etc. Practic, zeolitul silicic micronizat are o ac╚Ťiune de c├óteva ori mai puternic─â dec├ót a zeolitilor clasici.

Precau╚Ťii

Poate inactiva unele metale (litiu,fier,magneziu) din medicamente sau suplimente alimentare, la administrarea concomitent─â.

Contraindica╚Ťii

Nu se cunosc.

Prezentare

Flacon cu 120 capsule

Produs notificat de Institutul Na╚Ťional de Cercetare- Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare – IBA, Serviciul Na╚Ťional pentru Plante ┬áMedicinale ╚Öi Produse ale Stupului.

Notificare nr. AA 7124/2013.

SKU: DVRP.00078 Categorie:
Brand

cantitate

120 capsule

Forma

Capsule

proprietati

Produs romanesc

Bazat pe 0 reviewuri

0.0 scor
0
0
0
0
0

Adauga primul un review “Zeolit DVR Pharm 120cps”

Nu sunt review-uri inca.