,

Vitamina E Solgar 671mg 1000 UI 50cps

Solgar
Status:

Disponibil pentru precomandăCost livrare: de la 7 lei . LIVRARE GRATUITA* comenzi peste 99 lei in Bucuresti si doar 7.5 lei in tara

Fa-ti cont gratuit si plaseaza comanda ca sa beneficiezi de oferta

177,30 lei

Disponibil pentru precomandă

Descriere Vitamina E SOLGAR 671mg (1000 UI) 50cps din surse naturale

Vitamina E SOLGAR din surse naturale joacă un rol esențial în respirația celulară a tuturor mușchilor, în special a celor cardiaci și scheletici. Vitamina E face posibilă funcționarea acestor mușchi și a nervilor cu mai puțin oxigen, crescând astfel nivelul de rezistență și vitalitate a acestora. Provoacă de asemenea dilatarea vaselor sangvine, permițând transmiterea unui flux mai mare de sânge către inimă. Vitamina E contribuie de asemenea la hrănirea celulelor, la întărirea pereților vaselor capilare și la protejarea celulelor roșii împotriva distrugerii de către otrăvuri precum perhidrolul din sânge.

În procesul timpuriu de izolare a vitaminei E din uleiuri de plante, termenul de „tocoferoli” era folosit pentru a defini cei patru compuși inițiali cu structură asemănătoare.

Tocoferolii joacă un rol important, reprezentând principalii antioxidanți solubili în grăsimi ce protejează organismul uman împotriva radicalilor liberi.

Alfa tocoferolul din Vitamina E previne descompunerea acizilor grași saturați și a vitaminei A, cât și combinarea cu alte substanțe ce ar putea dăuna organismului.

Vitamina E Solgar are de asemenea abilitatea de a se uni cu oxigenul și de a preveni transformarea acestuia în peroxizi toxici. Acest lucru permite alimentarea mai bogată a celulelor roșii cu oxigenul pur pe care sângele îl transportă către inimă și alte organe.

Mod de administrare:

Se administrează ca supliment alimentar pentru adulți, o (1) capsulă moale pe zi, preferabil în timpul mesei.

Fiecare capsulă moale asigură:

Vitamina E (1000 UI, sub formă de d-alfa tocoferol) 671 mg

Complex de tocoferoli (d-beta, d-gamma, d-delta, d-alfa tocoferol) 44.5mg

Producător: Solgar Inc., SUA

SKU: SOLG.00006 Categorii: ,
Brand

cantitate

50 capsule

Forma/Textura

Capsule

Bazat pe 0 reviewuri

0.0 scor
0
0
0
0
0

Adauga primul un review “Vitamina E Solgar 671mg 1000 UI 50cps”

Nu sunt review-uri inca.