Oncology Stem Herbagetica 60cps

Herbagetica


Cost livrare: de la 7 lei . LIVRARE GRATUITA* comenzi peste 99 lei in Bucuresti si doar 7.5 lei in tara

Fa-ti cont gratuit si plaseaza comanda ca sa beneficiezi de oferta

61,95 lei

Descriere Oncology Stem Herbagetica 60cps

În produsul Oncology Stem Herbagetica, Alga AFA este asociată cu extractul de Ganoderma, Spirulină şi Chlorella, cu Cartilajul de Rechin şi Seleniu Organic. Toate componentele inhibă dezvoltarea celulelor anormale, prevenind formarea şi extinderea tumorilor.

Contribuie la:

  • inhibă vascularizarea tumorilor
  • stimulează activitatea macrofagelor , a celulelor T și a factorului de necroză tumorală
  • chelator de metale grele

Alga AFA este recunoscută ca fiind unul dintre cele mai puternice citostatice naturale vegetale, cu rezultate uimitoare în tratarea bolnavilor de cancer și leucemie. Alga AFA ajută la distrugerea tumorilor maligne și la eliminarea lor din corp, Celulele Stem stimulând regenerarea țesuturilor afectate. Celulele Stem au capacitatea de a se multiplica, putând reface și regenera orice organ sau țesut din corpul uman. Datorită acestei proprietăți, Alga AFA s-a dovedit că are efecte reale în tratamentul cancerului, observându-se regresii ale tumorilor

Extracul de Ganoderma necrozează celulele maligne și le elimină din corp, ajutând astfel în tratarea diferitelor forme de cancer.

Extractul de Chlorella determină necrozarea celulelor care au suferit mutații și inhibă înmulțirea celulelor maligne, având un puternic efect antitumoral. Chlorella este bogată în vitamine și minerale, mai ales în calciu, fier, magneziu, fosfor, potasiu și zinc.

Extractul de Spirulina este un puternic stimulator al sistemului imunitar, ajutându-l astfel să lupte impotriva celulelor canceroase.

Produs notificat de Institutul National de Cercetare – Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare IBA cu nr. 5227/ 28.10.2011.

Compoziție per 1 capsulă:

Alga AFA (Aphanizomenon flos-aquae) – 87,5 mgGanoderma (Ganoderma lucidum) extract 6:1 – 87,5 mgCartilaj de Rechin extract standardizat cu 4% condroitină – 87,5 mgDrojdie-de-bere (Saccharomyces cervisiae) extract standardizat cu 2000 ppm Seleniu – 43 mgChlorella (Chlorella pyrenoidosa) standardizată cu minim 50% proteine – 26 mgSpirulină (Spirulina maxima) standardizată cu minim 60% proteine – 17,5 mg.

Administrare adulți: 1 capsulă de 3 ori pe zi.

Administrare copii: 1 capsulă de 2 ori pe zi.

Precauții: A se administra cu prudenţă femeilor însărcinate sau care alăptează, precum şi persoanelor care au suferit transplant de organe sau care urmează tratament medicamentos cu imunomodulatoare. A nu se administra concomitent cu anticoagulante. Conţine substanţe cu potenţial alergenic.

Contraindicaţii: Hipercalcemie.

SKU: HERB.00751 Categorie:
Afectiuni

Brand

Cantitate

60 buc.

Proprietati

Produs romanesc

Forma

Capsule

Bazat pe 0 reviewuri

0.0 scor
0
0
0
0
0

Adauga primul un review “Oncology Stem Herbagetica 60cps”

Nu sunt review-uri inca.

S-ar putea să-ți placă și…