Produse naturiste livrare gratuita

Nattokinase Serrapeptase Secom Solaray 30cps

Secom


Cost livrare: de la 7 lei . LIVRARE GRATUITA* comenzi peste 100 lei


Nattokinase Serrapeptase de la Secom este un produs naturist recomandat pentru afectiuni pulmonare, digestive, articulare, urinare, cardio-vasculare


171,95 lei

Descriere Nattokinase Serrapeptase Secom Solaray 30cps

Beneficii

Produsul Nattokinase Serrapeptase Secom, 30 de capsule vegetale, contribuie la mentinerea functiilor cardio-cerebrovasculare, pulmonare, digestive, articulare, urogenitale normale. Contine enzimele Natokinaza si Serapeptaza, nattokinaza este o enzima obtinuta in mod natural din hrana traditionala japoneza (Natto) din boabe de soia fermentate cu Bacillus subtilis natto, iar Serrapeptaza (Serratiopeptidaza) este o enzima proteolitica obtinuta prin fermentatia controlata a tulpinilor nepatogene ale bacteriei Serratia spp.

Produsul Nattokinase Serrapeptase reduce riscul formarii trombilor la nivel cardiovascular, pulmonar, cerebral, renal, hepatic, ocular (imbunatateste fluxul si fluiditatea sanguina, regleaza procesele de coagulare sanguina). In plus, descompune proteinele periculoase (de ex.: exces de mucus, fibrinogen, fibrina, cheaguri de sange, placi aterosclerotice, tesuturi cicatriciale, proteine care cauzeaza umflarea si durerea articulatiilor, alte proteine inflamatorii) lasand toate structurile sanatoase si ajuta la reducerea durerilor produse de leziuni.

De asemenea, produsul ajuta la reducerea chisturilor ovariene, fibroamelor mamare si uterine, precum si la reducerea acumularilor cerebrale de amiloid si a suprafetei tesuturilor cicatriciale prin reducerea si dizolva acumularile de fibrina si alte tesuturi moarte sau deteriorate fara afectarea tesuturilor sanatoase.

Ce este Nattokinase Serrapeptase de la Secom ?

Nattokinaza este o enzima fibrinolitica obtinuta in mod natural din hrana traditionala japoneza (Natto) din boabe de soia fermentate cu Bacillus subtilis natto.
Serapeptaza (Serratiopeptidaza) este o enzima proteolitica obtinuta prin fermentatia controlata a tulpinilor nepatogene ale bacteriei Serratia spp.

reducerea riscului formarii trombilor la nivel cardiovascular, pulmonar, cerebral, renal, hepatic, ocular (imbunatateste fluxul si fluiditatea sangvina, regleaza procesele de coagulare sangvina):
» reducerea agregarii trombocitelor
» reducerea acumularii de fibrina in sistemul circulator prin activarea plasminogenului si a plasminei
» mentinerea tensiunii arteriale normala (relaxeaza peretele vascular)
» reducerea ingrosarii si rigidizarii peretelui vascular arterial si venos, reducerea progresiei placii de colesterol

refacerea tesuturilor (cerebrale, digestive, articulare, uro-genitale, pulmonare, ORL, vasculare) dupa traumatisme sau interventii chirurgicale:
» cresterea drenarii fluidelor acumulate in jurul plagii
» descompunerea proteinelor periculoase (de ex.: exces de mucus, fibrinogen, fibrina, cheaguri de sange, placi de colesterol, tesuturi cicatriciale, proteine care cauzeaza umflarea si durerea articulatiilor, alte proteine proinflamatoare) lasand toate structurile sanatoase

reducerea durerii cauzata de leziuni:
» scaderea eliberarii bradikininei (amina implicata in aparitia durerii prin mecanism local)

reducerea tulburarilor din sfera ORL si pulmonara:
» dizolvarea biofilmului creat de microorganisme cu rol de protectie
» reducerea vascozitatii mucusului de la nivelul cailor aeriene si a sinusurilor, fara a produce uscarea mucoaselor
» favorizarea eliminarii mucusului din bronhii si reducerea manifestarilor de la nivelul acestora

reducerea acumularilor cerebrale de amiloid si a tesuturilor cicatriciale:
» reducerea si dizolvarea acumularilor de fibrina si alte tesuturi moarte sau deteriorate fara afectarea tesuturilor vii

Administrare

Cate 1 capsula/zi pe stomacul gol sau conform recomandarii consultantului de specialitate.
Deoarece produsul include ingrediente provenite din surse naturale, acesta nu este standardizat din punct de vedere al proprietatilor organoleptice. Astfel, pot exista variatii privind culoarea, mirosul sau aspectul de la un lot la altul, fara a influenta eficienta sau siguranta produsului.
Fiecare lot de materie prima si de produs finit sunt supuse unui riguros proces de verificare, pentru asigurarea eficientei, biodisponibilitatii si sigurantei corespunzatoare.

Contraindicatii

A nu se administra persoanelor sub tratament cu anticoagulante sau cu tulburari de coagulare.

Compozitie (Per 1 capsula)

Nattokinaza ___________________  150 mg
(boabe de soia)(furnizand 3000FU)
Serapeptaza ___________________   30 mg
(furnizand 60000U [2000U/mg]
SKU: SEC.0180 Categorie:
Afectiuni

, , ,

Brand

cantitate

30 capsule

Forma

Capsule

Bazat pe 0 reviewuri

0.0 scor
0
0
0
0
0

Adauga primul un review “Nattokinase Serrapeptase Secom Solaray 30cps”

Nu sunt review-uri inca.

Produse naturiste livrare gratuita