,

Miere de Manuka TA 25+ Bio Sonnentor 250g

Sonnentor
Status:

Stoc epuizat



Cost livrare: de la 7 lei . LIVRARE GRATUITA* comenzi peste 99 lei in Bucuresti si doar 7.5 lei in tara

Fa-ti cont gratuit si plaseaza comanda ca sa beneficiezi de oferta


206,50 lei

Stoc epuizat

Descriere Miere de Manuka TA 25+ Sonnentor Bio 250g

Miere de Manuka TA 25+ Sonnentor provine din nectarul florilor arbustului Manuka (lat. Leptospermum scoparium), care cresc în regiunile muntoase din Noua Zeelandă. Mierea obţinută din aceste flori are proprietăţi antibacteriene, antimicrobiene, antivirale, antioxidante, antiseptice, antiinflamatorii si antifungice foarte ridicate, cu puteri de vindecare extrem de eficiente, conform cercetărilor recunoscute.
Polenizare > 90% flori Manuka.

Ingrediente

100% miere Manuka cu factor TA 25+ certificata BIO

Mod de administrare

  • adulti 3-4 lingurite pe zi
  • copii 2-3 lingurite pe zi

E bine s─â sti╚Ťi…

(principii, valori etice și de conduită, reglementări și legi, fapte și teorii, ADEVĂR și REALITATE)despre MIEREA MANUKA !!!

–┬áMiere┬áManuka, TA 25+ de la SONNENTOR:┬á…

Apicultur─â etic─â ╚Öi cre╚Öterea bun─â a albinelor; control asupra propriilor caracteristici, re├«mp─âdurire ╚Öi proiecte de plantare ca parte a ini╚Ťiativei noastre de compensare a amprentei de carbon Co2.
Uleiul de cimbru organic┬áSONNENTOR┬á╚Ťine varroa departe de stupi!
Singura stupină certificată organică într-o arie de 45 000 de hectare!
Mătcile se pot deplasa liber și pot zbura din stup după voia lor.
Nu închidem mătcile, și nici nu le tăiem aripile.
Amenajarea stupilor conform principiilor biodinamice și DEMETER.
IMPORTANT: F─éR─é hr─ânire sau adaos de zah─âr!
Albinele fac miere pentru a mânca miere, așa că întotdeauna lăsăm suficientă miere în stupi ca albinele să aibă destul să mănânce în timpul iernii.
Mierea noastră Ecologică Manuka se extrage la rece, și toate procedurile s-au făcut în conformitate cu directivele Standardului pentru miere al UE, mierea nu se expune niciodată unor temperaturi de peste 38 grade Celsius, deci mereu este în intervalul maxim de temperatură al stupului.
Nu utilizăm filtrare fină, iar indicele de polen, precum și puritatea mierii Manuka monofloră este întotdeauna cu mult peste 80% (până la 94%) de polen Manuka autentic.
* Ref.: COUNCIL DIRECTIVE 2001/110/EC of 20 December 2001 relating to honey [DIRECTIVA CONSILIULUI 2001/110/CE din 20 decembrie 2001 cu privire la miere]
Ader─âm cu stricte╚Ťe la cerin╚Ťele Codex Alimentarius ÔÇô miere
* Ref.: CODEX STANDARD FOR HONEY , CODEX STAN 12-19811
Umplerea se face cu un dispozitiv automat de umplere pe bază de energie solară fotovoltaică, fabricat în Germania.
(Nassenheider)
Ader─âm cu stricte╚Ťe la cerin╚Ťele BSCI Business Social Compliance Initiative.
* Ref.: Copyright ┬ę 2006 by FTA ÔÇô Foreign Trade Association, Brussels
Certificat Ecologic prin AsureQuality, un departament al guvernului NZ. Nr. ├«nreg.: # 0348 – IFOAM
MIEREA MANUKA – ce este?
MANUKA ÔÇô bot.; Leptospermum Scoparium
Manuka este un arbust  din Noua Zeelandă.
Este o plantă foarte rezistentă care poate fi găsită în zonele litorale cât și în zone alpine.
Culoarea petalelor sale poate fi de la alb la roz și roșu închis.
Băștinașii Noii Zeelande, poporul Maori, îi atribuie caracteristici vindecătoare plantei Manuka.
Cercetarea caracteristicilor antibacteriene ale Mierii Manuka a început cu în jur de 20 de ani în urmă, mai ales prin intermediul lui Dr. Peter Molan și Universitatea din Waikato.
Cererea pentru mierea Manuka ╚Öi produsele cu con╚Ťinut de Manuka, cum ar fi uleiul de Manuka, a crescut semnificativ ├«n acest timp.
În prezent NU există standarde obligatorii în Noua Zeelandă pentru măsurarea și enumerarea caracteristicilor antibacteriene.
TA ÔÇô ACTIVITATE TOTAL─é┬á
Caracteristicile antibacteriene se atribuie peroxidului de hidrogen, H2O2. Albinele str├óng nectar ╚Öi polen de pe Manuka ╚Öi le aduc ├«napoi ├«n stupi. Perhidrolul se creeaz─â printr-o reac╚Ťie natural─â ├«ntre valoarea pH redus─â, con╚Ťinutul redus de umiditate ╚Öi diferite enzime.
*Ref.: pH wert [valoare pH] 4.61 ÔÇô TEST T30064
Activitatea Total─â se m─âsoar─â prin ÔÇ×metoda difuzimetric─â cu godeuri ├«n agarÔÇŁ, unde o solu╚Ťie de fenol cu caracteristici antibacteriene asem─ân─âtoare se compar─â cu rezultatele ob╚Ťinute pe urma mierii, apoi enumerat─â ├«n grade de 5, ex. TA 10+, 15+, 20+.
├Än acest test, standardizat ├«n laboratoare independente care sunt certificate pe baza standardelor din NZ, AU ╚Öi interna╚Ťionale, mierea de Manuka se plaseaz─â pe un disc din sticl─â care con╚Ťine bacteria Staphylococcus aureus.
Dup─â mai multe 18 ore, se m─âsoar─â c├ót de mult s-a ├«ncetinit r─âsp├óndirea acestei bacterii, iar de aici se ob╚Ťine valoarea TA.
Acest proces chimic se găsește și în alte mieri, cum ar fi mierea de eucalipt și mierea de portocală, însă cu o valoare mai redusă.
Unele mieri au valori mai mari, ex. mierea de man─â ╚Öi mierea de rapi╚Ť─â.
Doar rapoartele mierii Manuka afișează valori extrem de mari de 25%, TA 25+ și peste.
TA ÔÇô Activitate Total─â ÔÇô este ├«n prezent singura metod─â independent─â de m─âsurare pentru a descrie activitatea antibacterian─â a mierii Manuka.
TA ÔÇô Activitatea Total─â nu poate fi creat─â artificial; nu poate fi augmentat─â artificial sau ad─âugat─â mierii Manuka.
SONNENTOR vă oferă o calitate PREMIUM a Mierii Manuka, direct de la sursă! TA 25+
SKU: 23546 Categorii: ,
Afectiuni

,

Brand

cantitate

250 grame

proprietati

Bio

Bazat pe 0 reviewuri

0.0 scor
0
0
0
0
0

Adauga primul un review “Miere de Manuka TA 25+ Bio Sonnentor 250g”

Nu sunt review-uri inca.