Ginkgo Curcumin 95 Herbagetica 120cps

Herbagetica
Status:

Disponibil pentru precomandăCost livrare: de la 7 lei . LIVRARE GRATUITA* comenzi peste 99 lei in Bucuresti si doar 7.5 lei in tara

Fa-ti cont gratuit si plaseaza comanda ca sa beneficiezi de oferta

99,90 lei

Disponibil pentru precomandă

Descriere Ginkgo Curcumin 95 Herbagetica 120cps

Ginkgo Curcumin 95 Herbagetica susține regenerarea cerebrală, este neuroprotector, antioxidant, combate ateroscleroza și atacul cerebral.

Această formulă conține și 4 extracte intense din cele mai renumite plante , a căror acțiune susțin atât tratarea bolilor neuronale, cât și funcțiile sistemului nervos.

Extractul de Ginkgo Biloba conține două elemente constitutive, flavonoide și terpenoide, care au proprietăți antioxidante puternice.

Ganoderma este o ciupercă medicinală cu efecte chiar miraculoase. Ganoderma are 200 de elemente active și un conținut mult mai scăzut de apă în comparație cu alte tipuri de ciuperci. Ganoderma are un conținut bogat în polizaharide, germaniu organic, adenozine și triterpenoide, contribuie la întărirea sistemului imunitar, la echilibrarea nivelului glucidelor din organism.

Chlorella este o algă bogată în clorofilă, conținând peste 20 de vitamine și minerale, calciu, magneziu, iod, fier, fosfor, vitamina C, B1, B2, B2, B5, B6, B12, E si K, inositol, biotină, acid folic.

Ginsengul Siberian susține funcțiile metabolice normale, ajutând organismul să-și recapete echilibrul psiho-emoțional. Printre numeroasele afecțiuni la care este folosit Ginsengului Siberian se numără: stres, oboseală, neurastenie, restaurarea vigorii, depresii, căderi nervoase.

Curcumin95 C3 contribuie cu succes la tratarea bolilor neurodegenerative.

Piperina este principalul alcaloid ce se găseşte în piper și are proprietăți antioxidante și antiinflamatorii ce pot inhiba dezvoltarea celulelor tumorale.

Spirulina conține numeroase elemente nutritive de bază: proteine, minerale (calciu, magneziu, fier, fosfor, potasiu, zinc, seleniu), vitamine (B1, B2, B3, B5, B6, C, E și K) și grăsimi bune.

Produs notificat de Serviciul Naţional pentru Plante Medicinale Aromatice şi Produse ale Stupului Notificare nr. 9919/15.12.2015.

Compoziție per 1 capsulă:

Ginkgo Biloba extract 50:1 standardizat cu 24% ginkgoflavonoide și 6% ginkgolide – 80 mg
Ginseng-siberian (Eleutherococcus senticosus) – 70 mg
Spirulină (Platensis) standardizată cu 60% proteine – 70 mg
Ganoderma (Ganoderma lucidum) extract 6:1 – 60 mg
Chlorella (Chlorella pyrenoidosa) standardizată cu 50% proteine – 60 mg
Curcumin95 C3 Complex (Curcuma longa) extract standardizat cu 95% curcuminoide – 40 mg
Piper (Piper nigrum) extract standardizat cu 5% piperină – 10 mg.

Administrare: câte 1 capsulă pe zi.

Precauții:Nu se cunosc.

Contraindicaţii: Nu se cunosc.

SKU: HERB.01206 Categorie:
Recomandat pentru

, , , ,

Brand

Cantitate

120 buc

Proprietati

Produs romanesc

Bazat pe 0 reviewuri

0.0 scor
0
0
0
0
0

Adauga primul un review “Ginkgo Curcumin 95 Herbagetica 120cps”

Nu sunt review-uri inca.

S-ar putea să-ți placă și…