Fitotensin 1 Fares (C27) 63cps

Fares


Cost livrare: de la 7 lei . LIVRARE GRATUITA* comenzi peste 99 lei in Bucuresti si doar 7.5 lei in tara

Fa-ti cont gratuit si plaseaza comanda ca sa beneficiezi de oferta

23,90 lei

Descriere Fitotensin 1 Fares (C27) 63cps

Fitotensin 1 Fares este un produs destinat sanatatii inimii. Contine plante si uleiuri esentiale cu actiune intensa de reglare a tensiunii arteriale. Fitotensin 1 Fares are in compozitie paducel, cunoscuta in termeni populari drept „planta inimii”. Extractul de paducel produce dilatarea vaselor de sange, imbunatateste irigarea si oxigenarea inimii, reducand tensiunea arteriala, cat si colesterolul.

Eficienta confirmata clinic. Fitotensin 1 este un produs natural, cu eficienta confirmata clinic in 100% din cazuri. La 46,7% dintre pacienti, valoarea tensiunii arteriale s-a normalizat, iar la restul de 56,3%, tensiune a scazut pana la 140/80 mmHG dupa 3 luni de administrare.

Fitotensin 1 Fares poate fi administrat pe termen lung. Acest produs a fost special creat pentru a fi folosit pe termen lung, fara efecte secundare. Fitotensin 1 poate fi folosit in cure de cate 3 luni. Se recomanda alternarea produsului cu Fitotensin 2, ce are o compozitie diferita, dar efecte terapeutice similare.

Ingrediente:

O capsulă conține:

  • Vâsc (Visci folium cum stipites) 72 mg
  • Frunze şi flori de păducel (Crataegi folium cum flore) 72 mg
  • Tarhon (Dracunculi herba) 72 mg
  • Extract uscat de păducel (Crataegi folium cum flore) standardizat în min. 0,3% vitexina şi 0,15% proantocianidine oligomerice 54 mg
  • Talpa gâştii (Leonuri herba) 54 mg
  • Usturoi (Allii sativi bulbus) 30 mg
  • Ulei esenţial de şerlai (Salviae sclareae aetheroleum) 3 mg
  • Ulei esenţial de bergamot (Citri bergami aetheroleum) 3 mg.

Vâscul optimizează tensiunea arterială, realizează un efect vasodilatator şi susţine circulaţia sangvină, ajutând la menţinerea tensiunii sănătoase.

Păducelul numit şi „planta inimii” creşte forţa de contracţie a muşchiului cardiac (efect tonic cardiac), produce dilatarea vaselor de sânge, îmbunătăţind irigarea şi oxigenarea inimii, are efect de reducere a tensiunii arteriale şi a colesterolului, de echilibrare a ritmului cardiac, antioxidant, sedativ şi diuretic.

Tarhonul susţine funcţia rinichilor ajutând la eliminarea sării şi a apei prin urină.

Talpa gâştii susţine buna funcţionare a sistemului cardiovascular şi are efect calmant la nivelul sistemului nervos central.

Usturoiul este una dintre cele mai vechi plante medicinale fiind menţionat în primul papirus egiptean consacrat plantelor medicinale, care datează din anul 1500 î.Hr. Studiile au demonstrat ştiinţific că usturoiul produce dilatarea vaselor de sânge contribuind la reducerea tensiunii arteriale, creşte forţa de contracţie a muşchiului cardiac, ajută la fluidificarea sângelui şi la reducerea colesterolului.

Şerlaiul este o plantă aromatică al cărei ulei esenţial este foarte folosit în aromaterapie, unde a arătat efecte de reducere a tensiunii arteriale şi a pulsului cardiac. În studiile ştiinţifice uleiul esenţial de şerlai a demonstrat un potenţial de reducere a tensiunii sistolice şi a ritmului cardiac, şi de relaxare a inelelor aortice.

Bergamotul conţine un ulei deosebit de apreciat în parfumerie, dar şi din punct de vedere farmacognostic, devenind oficial în Farmacopeea Statelor Unite din 1980. Folosit sub formă de aromaterapie a arătat beneficii prin reducerea stresului psihic precum şi a tensiunii arteriale. În studii ştiinţifice a arătat un efect de vasorelaxare reglând tonusul vascular, un efect de dilatare coronariană şi de reglare a ritmului cardiac arătând astfel un bun potenţial pentru menţinerea unei tensiuni arteriale sănătoase.

Beneficii:

– Favorizează reducerea valorilor tensiunii arteriale prin efectul vasodilatator coronarian şi periferic.

– Susţine funcţionarea sănătoasă a inimii şi contribuie la optimizarea ritmului cardiac.

– Contribuie la menținerea tensiunii arteriale în limite normale și reduce frecvența bătăilor inimii în stările de agitaţie, nelinişte, încordare şi stres.

Mod Administrare:

Câte 1 capsulă de 3 ori pe zi, între mese*. Dacă este nevoie de un efect mai puternic, se pot administra până la 6 capsule pe zi, la recomandarea medicului sau a farmacistului.

Durata curei: 3 luni.

*între mese înseamnă ca administrarea să nu fie asociată cu alimentaţia, de aceea este optim să se facă la distanţă de minim o oră faţă de la ultima masă, şi o oră faţă de masa următoare. Aceasta presupune că produsul se poate administra dimineaţa, cu minim o oră înainte de masă, iar seara la minim o oră după masă.

Recomandăm cure alternative de câte 3 luni cu capsule FITOTENSIN 1 Fares-C27, urmate de capsule FITOTENSIN 2-C27APuteţi începe cura cu oricare dintre aceste 2 produse, respectând alternanţa între ele de 3 luni.

Se recomandă controlul periodic al valorilor tensiunii arteriale!

ATENŢIONĂRI: Nu se recomandă copiilor sub 14 ani şi în caz de hipersensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului.

SARCINĂ ŞI ALĂPTARE: Nu se recomandă femeilor însărcinate şi mamelor care alăptează datorită unor posibile efecte de stimulare a contracţiilor uterine. Substanţele active trec în laptele matern şi pot modifica gustul laptelui.

EFECTE SECUNDARE ŞI INTERACŢIUNI: Acest produs se poate utiliza concomitent cu medicamentele. La dozele recomandate nu au fost semnalate efecte secundare.

SFATURI PRACTICE DE DIETĂ ŞI STIL DE VIAŢĂ:

Reduceţi cât mai mult posibil consumul de grăsimi saturate şi grăsimi „trans” (untură, unt, margarină, ouă, brânzeturi grase, carne grasă, mezeluri), evitaţi consumul de sare şi de legume care conţin cantităţi mai mari de sodiu (ţelină, spanac), murături, ape minerale bogate în sodiu, reduceţi consumul de dulciuri, produse de patiserie, băuturi bogate în cafeină şi alcool.

Consumaţi legume sărace în sodiu şi celuloză (morcovi, dovlecei, fasole verde, salată verde, roşii, ardei), fructe (crude, coapte, compoturi), lactate slabe, pâine neagră veche de o zi, cereale (grâu, orez, hrişcă), peşte slab în cantităţi moderate. Puteţi mânca 2 ouă pe săptămână. Puteţi consuma, în cantităţi moderate, grăsimi nesaturate din uleiuri vegetale presate la rece (de măsline, floarea soarelui, porumb, in, cânepă, dovleac), precum şi nuci, alune, migdale, fistic, seminţe de floarea soarelui şi de dovleac neprăjite, de asemenea în cantităţi moderate.

Recomandăm consumul a 4-5 mese/zi, în cantităţi reduse. Urmăriţi eliminarea greutăţii în exces (obezitatea), evitaţi sedentarismul.

ASOCIERI RECOMANDATE:

-pentru buna funcţionare a inimii produsul se poate asocia cu capsule Calmocard 1-C35 şi Calmocard 2-C35A sau ceai Calmocard-C22/C23.

-pentru menţinerea unei tensiuni arteriale sănătoase produsul se poate asocia cu capsule Calmocard 1-C35 şi Calmocard 2- C35A , sau  capsule Diurofit 1-U64 şi capsule Diurofit 2-U64A, ceai T-Tensiune-reteţa farm. Farago-C26, ceai Tensiune-C25/C36.

-pentru reducerea factorului de risc colesterol produsul se poate asocia cu capsule Colesterol 1-M105 şi Colesterol 2- M105A.

SKU: FARE.00246 Categorie:
Afectiuni

,

Brand

cantitate

63 capsule

proprietati

Produs romanesc

Bazat pe 0 reviewuri

0.0 scor
0
0
0
0
0

Adauga primul un review “Fitotensin 1 Fares (C27) 63cps”

Nu sunt review-uri inca.