Evening Primrose Oil 500mg (Ulei de luminita noptii) Solgar 30cpsCost livrare: de la 7 lei . LIVRARE GRATUITA* comenzi peste 99 lei in Bucuresti si doar 7.5 lei in tara

Fa-ti cont gratuit si plaseaza comanda ca sa beneficiezi de oferta

61,95 lei

Descriere Evening Primrose Oil 500mg (Ulei de luminita noptii) Solgar 30cps

Uleiul de Luminița Nopții Solgar® reprezintă o sursă de Acid Gama Linoleic și Acid Linoleic, un acid gras polinesaturat esențial.
Acizii grași reprezintă unitățile structurale de bază ale Lipidelor. Lipide reprezintă un termen general ce se referă la grăsimile alimentare. Corpul poate sintetiza numeroși acizi grași. Cu toate acestea, grăsimile pe care nu le poate produce în cantități suficiente trebuie obținute din alimentație, iar acestea sunt denumite Acizi Grași Esențiali (AGE).
AGE sunt întâlniți în abundență mai mare în uleiuri de pește și uleiuri din semințe neprelucrate cum ar fi uleiuri din semințe de rapiță, floarea soarelui și șofrănel. Uleiul de in este un ulei excepțional ce conține ambii acizi grași esențiali în cantități apreciabile. Inul este una dintre cele mai bogate surse naturale de acizi grași Omega 3. Peștii grași de apă dulce rece, cum ar fi heringul, eglefinul, codul, macroul și somonul sunt de asemenea bogați în acizi Omega 3 polinesaturați și reprezintă o sursă de suplimente pe bază de ulei de pește.
A fost demonstrat faptul că AGE au efecte benefice deosebite asupra organismului și influențează secreția de hormoni, imunitatea și sănătatea cardiovasculară. Deficiențele de astfel de acizi grași au fost asociate dezechilibrelor hormonale și afecțiunilor degenerative. Acizii grași mențin structura și funcția membranelor celulare și sub-celulare.
Acizii grași esențiali sunt de asemenea importanți  pentru creșterea normală, în special cea a vaselor de sânge și a nervilor. În plus, aceștia mențin aspectul tânăr și suplu al pielii și al altor țesuturi, mulțumită capacității de lubrifiere.
Cei mai importanți acizi grași includ: Acidul Linoleic, Acidul Alfa Linoleic, Acidul Gama Linoleic (GLA), Acidul Eicosapentanoic (EPA) și Acidul Docosahexanoic (DHA).

Evening Primrose Oil 500mg softgels
A se administra ca supliment alimentar pentru adulți, între una (1) și trei (3) capsule moi pe zi, preferabil în timpul mesei, sau conform recomandărilor medicului sau farmacistului.

Fiecare capsulă moale asigură:
Ulei din semințe de Luminița Nopții 500 mg ce asigură:
Acid Linoleic  365 mg, Acid Gama Linoleic (GLA) 42 mg.

SKU: SOL.0039 Categorie:
Greutate0.2 kg
Dimensiuni5 × 5 × 10 cm

Bazat pe 0 reviewuri

0.0 scor
0
0
0
0
0

Adauga primul un review “Evening Primrose Oil 500mg (Ulei de luminita noptii) Solgar 30cps”

Nu sunt review-uri inca.