, ,

Ester-C Plus 1000mg (Ascorbat de calciu) Solgar 30tb

Solgar
Status:

Disponibil pentru precomandăCost livrare: de la 7 lei . LIVRARE GRATUITA* comenzi peste 99 lei in Bucuresti si doar 7.5 lei in tara

Fa-ti cont gratuit si plaseaza comanda ca sa beneficiezi de oferta

103,60 lei

Disponibil pentru precomandă

Descriere Ester-C Plus 1000mg 30tb (Ascorbat de calciu) SOLGAR

Vitamina C non-acidă ușor absorbabilă/ complex de bioflavonoide.

Vitamina C este o vitamină antioxidantă esențială sănătății organismului, fiind în special importantă pentru menținerea sănătății pielii.

Funcția sa primară este aceea de a contribui la sintetizarea colagenului, o proteină necesară pentru formarea pielii, ligamentelor, oaselor și dinților, cât și pentru întărirea pereților vaselor de sânge. În plus, vitamina C joacă un rol important în absorbția fierului, care este necesar pentru formarea celulelor roșii.

De asemenea, are un rol în utilizarea fierului și acidului folic, una dintre vitaminele complexului B. Este bine-cunoscut faptul că Vitamina C se distruge prin procesarea alimentelor în mai mare măsură decât orice altă substanță nutritivă. Este de asemenea de notorietate faptul că organismul nu depozitează vitamina C, având tendința de a excreta cantități excesive.

Ester-C ® reprezintă o formă inovativă de vitamina C, care include de asemenea și metaboliții vitaminei C. Acești metaboliți ajută vitamina C să pătrundă în sistemul circulator mai repede, în cantități mai mari și cu pierderi mai mici.

În plus, metaboliții Ester-C ® ajută vitamina să penetreze celulele albe mai eficient. Celulele albe, după cum este bine-cunoscut, necesită niveluri ridicate de vitamina C în procesul lor metabolic.

Astfel, Ester-C ® susține rolul crucial al celulelor albe în sistemul imunitar. Ester-C ® se absoarbe de aproximativ patru ori mai mult, se activează de două ori mai repede și rămâne în sânge de două ori mai mult timp decât vitamina C normală.

Produsul poate fi consumat de vegetarieni.

Mod de administrare:

A se administra ca supliment alimentar pentru adulți, o (1) tabletă pe zi, preferabil în timpul mesei.

Fiecare tabletă asigură:

Vitamina C (sub formă de Ester-C®, ascorbat de calciu) 1000mg

Complex de bioflavonoide din citrice 200mg

Gumă de celuloză, Rutină 25mg

Extract din pudră de fructe Acerola (Malpighia glabra) (4:1) 25mg

Pudră de măceșe (Rosa canina) 25mg

Producător: Solgar Inc., SUA

Brand

Bazat pe 0 reviewuri

0.0 scor
0
0
0
0
0

Adauga primul un review “Ester-C Plus 1000mg (Ascorbat de calciu) Solgar 30tb”

Nu sunt review-uri inca.