Colesteronat Herbagetica 120cps

Herbagetica
Status:

Disponibil pentru precomandăCost livrare: de la 7 lei . LIVRARE GRATUITA* comenzi peste 99 lei in Bucuresti si doar 7.5 lei in tara

Fa-ti cont gratuit si plaseaza comanda ca sa beneficiezi de oferta

65,70 lei

Disponibil pentru precomandă

Descriere Colesteronat Herbagetica 120cps

Colesteronat Herbagetica echilibrează metabolismul, reduce nivelul de colesterol şi trigliceride, îmbunătăţeşte funcţiile sistemului digestiv, oferă protecţie cardiovasculară.

Formulă bazată pe extracte din plante, cu rol important în reglarea nivelului de trigliceride şi colesterol şi de normalizare a metabolismului grăsimilor.

Extractul pulbere reprezintă în prezent cea mai puternică modalitate de administrare a plantelor medicinale, de 10 ori mai puternic în comparație cu pulberea simplă din plante, fiind asimilat foarte rapid de către organism.

Extractul de cicoare are o acţiune importantă în reducerea nivelului de colesterol negativ. Se dovedeşte un adjuvant de nădejde pentru persoanele cu nivel oscilant al glicemiei sau cu diabet şi care prezintă un risc ridicat pentru dezvoltarea bolilor cardiovasculare. Inulina, o componentă importantă care se află în cicoare, scade rezistenţa celulelor la insulină reglând nivelul de zahăr din sânge şi ajutând asftel la tratarea diabetului.

Extractul de frunze de măslin echilibrează nivelul grăsimilor din organism şi reglează tensiunea arterială, devenind un bun protector al sistemului cardiac. De asemenea, studiile au dovedit că frunzele de măslin au un puternic rol antioxidant, diminuând riscul de ateroscleroză.

Pulberile de Anghinare, Kelp şi Troscot intensifică beneficiile extractelor standardizate. Kelp reprezintă o algă brună care împiedică absorbţia de grăsimi saturate. Echilibrul nivelului de colesterol pozitiv este menţinut de cianina din Anghinare cu beneficii importante asupra sistemului cardiovascular. Pulberea de Troscot are un bun efect remineralizant şi antiinflamator, ajută în tratarea afecţiunilor rinichilor și ale aparatului digestiv.

Produs notificat de Institutul Naţional de Cercetare – Dezvolatare pentru Bioresurse Alimentare – IBA cu nr.6200/2011.

Compoziţie per capsulă
Cicoare (Cichorium intybus) extract 4:1- 123,55 mg
Anghinare (Cynara scolymus) pulbere din frunze  – 123,55 mg
Frunze de Măslin (Olea europaea) extract standardizat cu 20% oleuropeină –   51,45 mg
Troscot  (Polygonum aviculare) pulbere din părți aeriene – 25,725 mg
Alga Kelp  (Fucus vesiculosus) pulbere – 25,725 mg

Administrare
Adulţi: 1 capsulă de 3 ori pe zi
Copii: 1 capsulă de 2 ori pe zi
Precauții: A se administra cu prudenţă în timpul sarcinii. În cazul diabeticilor dependenţi de insulină, administrarea se va face sub supraveghere medicală, pentru o eventuală ajustare a dozelor de insulină.
Contraindicaţii: Nu se cunosc.

SKU: HERB.00793 Categorie:
Recomandat pentru

,

Brand

Cantitate

120 buc

Proprietati

Produs romanesc

Bazat pe 0 reviewuri

0.0 scor
0
0
0
0
0

Adauga primul un review “Colesteronat Herbagetica 120cps”

Nu sunt review-uri inca.