Coenzima Q10 100mg Solgar 30cps

Solgar
Status:

Disponibil pentru precomandăCost livrare: de la 7 lei . LIVRARE GRATUITA* comenzi peste 99 lei in Bucuresti si doar 7.5 lei in tara

Fa-ti cont gratuit si plaseaza comanda ca sa beneficiezi de oferta

238,70 lei

Disponibil pentru precomandă

Descriere Coenzima Q10 100mg Solgar 30cps

Coenzima Q-10 (CoQ-10) se regăsește în fiecare celulă din plante sau animale, deși sursele alimentare ar putea să nu fie suficiente pentru a acoperi o deficiență. Este o componentă esențială a mitocondriei (centrul tuturor celulelor). Celulele o utilizează pentru a produce energia ATP necesară corpului pentru creșterea și susținerea celulelor.

Este produsă de organismul uman și este necesară pentru funcționarea de bază a celulelor. S-a observat faptul că nivelurile de CoQ-10 scad odată cu înaintarea în vârstă, fiind reduse în cazul persoanelor cu afecțiuni cronice.

Coenzimele ajută enzimele să funcționeze corespunzător pentru a digera alimentele și a îndeplini alte funcții ale organismului, inclusiv protejarea inimii și a mușchilor scheletici.

Mod de administrare:

A se administra ca supliment alimentar pentru adulți,  o (1) capsulă moale pe zi, preferabil în timpul mesei, sau conform recomandărilor medicului sau farmacistului.

Fiecare capsulă moale asigură:

Coenzima Q-10 (KanekaQ10®) (ubiquinonă) 100 mg

Producător: Solgar Inc., SUA

SKU: SOLG.00125 Categorie:
Greutate0.1 kg
Dimensiuni5 × 5 × 9 cm
Brand

Forma/Textura

Capsule

Recomandat pentru

Cantitate

30 buc.

Bazat pe 0 reviewuri

0.0 scor
0
0
0
0
0

Adauga primul un review “Coenzima Q10 100mg Solgar 30cps”

Nu sunt review-uri inca.