, ,

Aparedren Bionovativ 120cps

Bionovativ
Status:

Disponibil pentru precomandăCost livrare: de la 7 lei . LIVRARE GRATUITA* comenzi peste 99 lei in Bucuresti si doar 7.5 lei in tara

Fa-ti cont gratuit si plaseaza comanda ca sa beneficiezi de oferta

101,50 lei

Disponibil pentru precomandă

Descriere Aparedren Bionovativ 120cps

Mâinile, picioarele sau pleoapele umflate, sunt simptome cu care unul din trei adulți, care suferă de retenția de apă în organism, se confruntă frecvent. De ce? Există zeci de cauze care conduc la acest simptom, dar cel mai des vorbim de: dereglări hormonale (mai ales la femei), de incapacitatea rinichilor de a elimina excesul de apă și sare din corp, de diabet, de obezitate sau de afecțiuni ale tiroidei. Cum ar putea un singur preparat din plante să rezolve sau măcar să amelioreze acest noian de probleme? Printr-o formulă complexă, bazată pe extracte concentrate, selectate după criteriul eficienței, demonstrată prin studii științifice. Aparedren Bionovativ conține nu mai puțin de șase specii medicinale, cu efecte demonstrate de eliminare a surplusului de apă din țesuturi, care asigură o eficiență superioară acestui aspirator de lichid natural. Un element revoluționar este prezența în APAREDREN a magneziului marin, care pe de o parte amplifică efectul diuretic, iar pe de altă parte previne pierderea excesivă de minerale din corp, frecventă în cazul simplelor diuretice.

Mod de utilizare: Câte 1-2 capsule, de 2- 3 ori pe zi.

Ingrediente/capsulă: Cactus (Opuntia ficus indica), fructe, extract solubil (guma arabica) granulat: 112,5mg; Coada-calului (Equisetum arvense), extract hidroalcoolic uscat, din părți aeriene, cu min 7% siliciu:112,5mg Magneziu marin: 112,5mg; capsulă vegetală; Țelină (Apium graveolens), fructe, pulbere: 22,5 mg; Urzică (Urtica dioica), rădăcină pulbere: 112,5mg; Brusture (Arctium lappa), rădăcină, pulbere: 22,5mg; Coada-calului (Equisetum arvense), pulbere: 22,5mg; Ginseng – siberian (Eleutherococcus senticosus): 22,5mg.

Acțiuni fiziologice:

 • diuretic puternic (stimulează formarea și eliminarea urinei), diaforetic ușor (stimulează eliminarea apei prin transpirație)
 • antiseptic reno-urinar de intensitate medie-mică
 • antidiabetic puternic, reduce valorile colesterolului total, reduce nivelul colesterolului rău LDL, mărește nivelul colesterolului bun HDL
 • antiinflamator puternic, anti-migrenos, antioxidant
 • reglator al tensiunii bun, hipotensor ușor, reglator al ritmului cardiac
 • reglator al apetitului alimentar; ajută la scăderea în greutate, prin eliminarea excesului de lichide în principal.

Indicații:

 • retenție de lichide
 • adjuvant în probleme renale și urinare care necesită o diureză crescută (cistite, nefrite, glomerulo-nefrite, insuficienta renală etc.)
 • adjuvant în supra-greutate și îngrășare
 • intoxicație alcoolică (combate în special simptomele specifice mahmurelii)
 • adjuvant în diabet
 • adjuvant în hipertensiune și în problemele asociate (colesterol și trigliceride mărite, ateroscleroză)
 • adjuvant în tromboze, previne probleme vasculare cum ar fi: varicele, fragilitatea capilarelor, pletora

Prezentare: flacon cu 120 capsule.

A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. A se consuma de preferință, înainte de: vezi data înscrisă pe ambalaj. A se păstra bine închis, ferit de umiditate și caldură. Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască un regim alimentar variat și echilibrat și un mod de viață sănătos. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic.

Precauții și contraindicații: Nu se cunosc.

 

Cele mai frecvente întrebări

Ce diferențiază APAREDREN de alte produse similare, pentru eliminarea apei?

Acest produs acționează pe cinci căi simultan pentru a stimula eliminare excesului de apă din organism: 1. Stimulează activitatea excretoare a rinichilor 2. Ajută la reglajul hormonal (la nivelul cortico-suprarenalelor și gonadelor) 3. Stimulează eliminarea excesului de sodiu 4. Corectează efectele unor substanțe toxice care produc retenție de apă (alcool, aditivi alimentari, corticoizi, alergeni etc.) 5. Ajută la reglarea activității cardio-vasculare.

Principalele motoare ale APAREDREN sunt două extracte vegetale foarte puternice:

extractul de fructe de cactus width= este bogat în flavonoide și polizaharide ce stimulează eliminarea apei prin diureză, accelerează eliminarea sodiului și a unor substanțe toxice (aditivi chimici, pesticide). De asemenea, este un foarte puternic antidiabetic (diabetul fiind printre principalele cauze ale retenției), stimulent al circulației sanguine, antiinflamator și antialergic.

extractul de părți aeriene de coada calului – este bogat în alcaloizi foarte bine tolerați de organism și standardizat în siliciu biologic. Are un puternic efect de stimulare a eliminării apei prin urină (în principal) și prin transpirație (în secundar). Dacă extractul de cactus are o acțiune în timp, coada calului declanșează eliminarea apei excedentare în perioade scurte de timp

În ce cantități se ia APAREDREN și pentru cât timp?

De regulă, se ia câte 1 capsulă de APAREDREN de două ori pe zi, dimineața și seara. O cură durează între 2 și 4 săptămâni, putând fi repetată după 10 zile de pauză. Acest dozaj este valabil pentru persoanele la care retenția de lichide este intensitate medie până la slabă și nu este asociată cu probleme de sănătate cronice sau cu dezechilibre fiziologice acute.

Un dozaj mai puternic, mergând până la 6 capsule pe zi, luate în trei reprize (câte două dimineața, la prânz și seara), se recomandă atunci când retenția de lichide este severă, eventual asociată unor probleme cum ar fi: insuficiența renală, tulburările hormonale severe (ovare, supra-renale), sindrom de premenopauză, probleme cardio-vasculare cronice, diabet (se va ajusta doza de insulină, deoarece APAREDREN este hipoglicemiant).

În câte zile apar efectele de eliminare a excesului de apă?

În cazul în care nu există probleme fiziologice majore, efectul de creșterea a diurezei și, conex cu acesta, de dezumflare a țesuturilor afectate inițial de retenție apare în 24-48 de ore și se amplifică în timp. Dacă vorbim de un pacient / pacientă cu probleme endocrine, diabetice, de supra-greutate sau cardiace, atunci efectul poate apărea și după 4 sau chiar 8 săptămâni. De altfel, atunci când vorbim de retenția de apă ce apare pe fondul unor probleme de sănătate cronicizate, atunci se recomandă cura de 2 luni, urmată de 14 zile de pauză, după care se repetă.

Trebuie ținut un regim alimentar special în timpul curei cu APAREDREN?

Nu există diete stricte care să condiționeze acțiunea acestui produs. Totuși, este demonstrat științific faptul că există câteva produse care blochează eliminarea apei din țesuturi. Evident, va fi evitat consumul acestor produse alimentare, pentru a evita fenomenul ilustrat prin zicala doi încarcă / doi descarcă. Așadar va fi diminuat sau eliminat consumul de: sare de bucătărie, alcool, aditivi alimentari (E-uri) pentru hidratarea, afânarea și aromatizarea alimentelor, nitriți și nitrați. Este contraindicat excesul de carne și produse din carne, precum și cel de dulciuri (mai ales pentru persoanele care suferă de supra-greutate).

În mod paradoxal, consumul de apă plată și sucuri naturale din belșug nu amplifică retenția de apă, ci o combate. Așadar, în cazul în care medicul nu vă contraindică în mod expres aportul de lichide, aveți liber la băut ape minerale naturale, sucuri obținute din legume și fructe proaspete (dar fără zahăr și aditivi).

Ce efecte adverse are această cură?

Nu a fost constatat nici un efect advers al acestui produs natural.

Produs notificat de Serviciul Național pentru Plante Medicinale, Aromatice și Produse ale Stupului
Notificare nr. AA 9989/17.10.2016

Greutate 0,1 kg
Dimensiuni 5,5 × 5,5 × 10,5 cm
Brand

Cantitate

120 buc

Forma/Textura

Capsule

Proprietati

Produs romanesc

Recomandat pentru

, ,

Bazat pe 0 reviewuri

0.0 scor
0
0
0
0
0

Adauga primul un review “Aparedren Bionovativ 120cps”

Nu sunt review-uri inca.