-22%
,

Miere de Manuka TA25+ Ecologica/Bio 250g Sonnentor

Sonnentor
Status:

În stoc (poate fi comandat în așteptare)


Compară

167,84 lei 214,90 lei

În stoc (poate fi comandat în așteptare)


Estimare livrare:

Trimite comanda pana la ora 15:00 si:
 Vei primi produsul in 24 - 48 ore 
Cost livrare: de la 9,90 lei . LIVRARE GRATUITA comenzi peste 200 lei


Comanda telefonica : 0769 144 411                 Platesti cash la Livrare

Descriere Miere de Manuka TA25+ Ecologica/Bio 250g Sonnentor

Această miere provine din nectarul florilor arbustului Manuka (lat. Leptospermum scoparium), care cresc în regiunile muntoase din Noua Zeelandă. Mierea obţinută din aceste flori are proprietăţi antibacteriene, antimicrobiene, antivirale, antioxidante, antiseptice, antiinflamatorii si antifungice foarte ridicate, cu puteri de vindecare extrem de eficiente, conform cercetărilor recunoscute.
Polenizare > 90% flori Manuka.

Ingrediente

100% miere Manuka cu factor TA 25+ certificata BIO

Mod de administrare

  • adulti 3-4 lingurite pe zi
  • copii 2-3 lingurite pe zi

E bine să stiți…

(principii, valori etice și de conduită, reglementări și legi, fapte și teorii, ADEVĂR și REALITATE)despre MIEREMANUKA !!!

– Miere Manuka, TA 25+ de la SONNENTOR: …

Apicultură etică și creșterea bună a albinelor; control asupra propriilor caracteristici, reîmpădurire și proiecte de plantare ca parte a inițiativei noastre de compensare a amprentei de carbon Co2.
Uleiul de cimbru organic SONNENTOR ține varroa departe de stupi!
Singura stupină certificată organică într-o arie de 45 000 de hectare!
Mătcile se pot deplasa liber și pot zbura din stup după voia lor.
Nu închidem mătcile, și nici nu le tăiem aripile.
Amenajarea stupilor conform principiilor biodinamice și DEMETER.
IMPORTANT: FĂRĂ hrănire sau adaos de zahăr!
Albinele fac miere pentru a mânca miere, așa că întotdeauna lăsăm suficientă miere în stupi ca albinele să aibă destul să mănânce în timpul iernii.
Mierea noastră Ecologică Manuka se extrage la rece, și toate procedurile s-au făcut în conformitate cu directivele Standardului pentru miere al UE, mierea nu se expune niciodată unor temperaturi de peste 38 grade Celsius, deci mereu este în intervalul maxim de temperatură al stupului.
Nu utilizăm filtrare fină, iar indicele de polen, precum și puritatea mierii Manuka monofloră este întotdeauna cu mult peste 80% (până la 94%) de polen Manuka autentic.
* Ref.: COUNCIL DIRECTIVE 2001/110/EC of 20 December 2001 relating to honey [DIRECTIVA CONSILIULUI 2001/110/CE din 20 decembrie 2001 cu privire la miere]
Aderăm cu strictețe la cerințele Codex Alimentarius – miere
* Ref.: CODEX STANDARD FOR HONEY , CODEX STAN 12-19811
Umplerea se face cu un dispozitiv automat de umplere pe bază de energie solară fotovoltaică, fabricat în Germania.
(Nassenheider)
Aderăm cu strictețe la cerințele BSCI Business Social Compliance Initiative.
* Ref.: Copyright © 2006 by FTA – Foreign Trade Association, Brussels
Certificat Ecologic prin AsureQuality, un departament al guvernului NZ. Nr. înreg.: # 0348 – IFOAM
MIEREA MANUKA – ce este?
MANUKA – bot.; Leptospermum Scoparium
Manuka este un arbust  din Noua Zeelandă.
Este o plantă foarte rezistentă care poate fi găsită în zonele litorale cât și în zone alpine.
Culoarea petalelor sale poate fi de la alb la roz și roșu închis.
Băștinașii Noii Zeelande, poporul Maori, îi atribuie caracteristici vindecătoare plantei Manuka.
Cercetarea caracteristicilor antibacteriene ale Mierii Manuka a început cu în jur de 20 de ani în urmă, mai ales prin intermediul lui Dr. Peter Molan și Universitatea din Waikato.
Cererea pentru mierea Manuka și produsele cu conținut de Manuka, cum ar fi uleiul de Manuka, a crescut semnificativ în acest timp.
În prezent NU există standarde obligatorii în Noua Zeelandă pentru măsurarea și enumerarea caracteristicilor antibacteriene.
TA – ACTIVITATE TOTALĂ 
Caracteristicile antibacteriene se atribuie peroxidului de hidrogen, H2O2. Albinele strâng nectar și polen de pe Manuka și le aduc înapoi în stupi. Perhidrolul se creează printr-o reacție naturală între valoarea pH redusă, conținutul redus de umiditate și diferite enzime.
*Ref.: pH wert [valoare pH] 4.61 – TEST T30064
Activitatea Totală se măsoară prin „metoda difuzimetrică cu godeuri în agar”, unde o soluție de fenol cu caracteristici antibacteriene asemănătoare se compară cu rezultatele obținute pe urma mierii, apoi enumerată în grade de 5, ex. TA 10+, 15+, 20+.
În acest test, standardizat în laboratoare independente care sunt certificate pe baza standardelor din NZ, AU și internaționale, mierea de Manuka se plasează pe un disc din sticlă care conține bacteria Staphylococcus aureus.
După mai multe 18 ore, se măsoară cât de mult s-a încetinit răspândirea acestei bacterii, iar de aici se obține valoarea TA.
Acest proces chimic se găsește și în alte mieri, cum ar fi mierea de eucalipt și mierea de portocală, însă cu o valoare mai redusă.
Unele mieri au valori mai mari, ex. mierea de mană și mierea de rapiță.
Doar rapoartele mierii Manuka afișează valori extrem de mari de 25%, TA 25+ și peste.
TA – Activitate Totală – este în prezent singura metodă independentă de măsurare pentru a descrie activitatea antibacteriană a mierii Manuka.
TA – Activitatea Totală nu poate fi creată artificial; nu poate fi augmentată artificial sau adăugată mierii Manuka.
SONNENTOR vă oferă o calitate PREMIUM a Mierii Manuka, direct de la sursă! TA 25+
Cod Produs: 23546 Categorii: ,
Brand

Cantitate

250 grame

Proprietati

Bio

Afectiuni

,

Bazat pe 0 reviewuri

0.0 scor
0
0
0
0
0

Doar clienții care au achiziționat acest produs pot lăsa un review.

Nu sunt review-uri inca.

X
{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}