,

Afa Stem Herbagetica 30 cps

Herbagetica
Status:

Disponibil pentru precomandăCost livrare: de la 7 lei . LIVRARE GRATUITA* comenzi peste 99 lei in Bucuresti si doar 7.5 lei in tara

Fa-ti cont gratuit si plaseaza comanda ca sa beneficiezi de oferta

90,50 lei

Disponibil pentru precomandă

Descriere Afa Stem Herbagetica 30 cps

Alga AFA (Aphanizomenon flos-aquae) este o raritate a naturii cu efecte benefice extraordinare asupra stării de sănătate. Are efecte excepţionale în stimularea producţiei de Celule Stem în organism şi regenerarea acestuia.

Contribuie la:

stimularea producţiei de Celule STEM adulte
– pigmenţii din compoziţie stimulează producţia de Celule Stem şi polizaharidele conţinute determină migrarea celulelor acolo unde este nevoie pentru regenerarea organismului

stimularea regenerării celulelor nervoase
– protejează integritatea structurală şi funcţională a celulelelor nervoase, ajutând capacitatea de concentrare şi memorare, conservarea funcţiei cognitive odată cu înaintarea în vârstă

stimularea formării elementelor figurate ale sângelui
stimularea sistemului imunitar
prevenirea şi reducerea inflamaţiilor
– stimulează celulele albe şi inhibă activitatea dioxidului de carbon în organism

Alga AFA are proprietăţi terapeutice inestimabile, stimulând producţia de Celule Stem adulte din organism. Descoperirea efectelor sale de stimulare a producţiei şi a migrării celulelor stem se datorează savantului canadian Christian Drapeau. Sutele de studii ştiinţifice care au fost făcute au arătat că pigmenţii albaştri şi verzi existenţi în această algă stimulează nu doar producţia de Celule Stem din măduva spinării, ci şi migrarea celulelor stem acolo unde este nevoie de ele.

Celulele Stem sunt cele care au abilitatea de a se auto-multiplica la nesfârşit, putându-se diferenţia şi crea orice ţesut sau organ din corpul uman. Celulele stem sunt cele care construiesc diferitele organe încă dinainte de naştere (celulele stem embrionare), dar şi cele care asigură ulterior creşterea şi regenerarea organismului (Celulele Stem adulte).

Ajută la distrugerea tumorilor maligne şi la eliminarea lor din corp. Alga AFA hrăneşte organismul în întregime la nivel celular şi este absorbită de organism în proporţie de 97% (faţă de vitaminele sintetice care se absorb doar între 5%-25%). Conţine 12 vitamine, 27 de minerale naturale esenţiale şi 11 pigmenţi naturali precursori ai vitaminelor, enzimelor şi coenzimelor.Alga AFA creşte într-un singur loc în lume în cantităţi suficiente şi cu proprietăţi terapeutice optime: lacul Klamath, SUA. Apa acestui lac vulcanic conţine minerale care ajută la creşterea şi dezvoltarea Algei AFA, încercările de a fi cultivată în alte locuri fiind fără succes.

Produs notificat de Institutul National de Cercetare – Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare IBA cu nr.13258/24.04.2019.

Adjuvant în:

 • deficienţe imunitare
 • refacere rapidă dupa traumatisme sau intervenţii chirurgicale
 • reumatism (osteoartrită, poliartrită reumatoidă etc.)
 • Parkinson
 • Adhd
 • Alzheimer
 • lupus
 • boala Huntington
 • colagenoze, boli auto-imune în general
 • hepatită virală A, B, C, ciroză
 • leucemie
 • TBC

Compoziție per 1 capsulă:

Alga AFA (Aphanizomenon flos-aquae)   ……………………………………400m

Chlorella  (Chlorella pyrenoidosa) standardizată cu 50% Proteine………………….10mg

Administrare adulti…………………  cate 1-2 capsule………………de 3 0ri pe zi

Administrare copii…………………..cate 1-2 capsule……………….de 2 ori pe zi

Precauții: Nu se cunosc.

Contraindicații: Contraindicat persoanelor hipertensive

SKU: HERB.01295 Categorii: ,
Greutate0.1 kg
Dimensiuni3.5 × 3.5 × 7 cm
Recomandat pentru

, , , , ,

Brand

Cantitate

30 buc.

Proprietati

Produs romanesc

Bazat pe 0 reviewuri

0.0 scor
0
0
0
0
0

Adauga primul un review “Afa Stem Herbagetica 30 cps”

Nu sunt review-uri inca.

S-ar putea să-ți placă și…