,

Advanced Multi billion Dophilus Solgar 60cps

Solgar


Cost livrare: de la 7 lei . LIVRARE GRATUITA* comenzi peste 99 lei in Bucuresti si doar 7.5 lei in tara

Fa-ti cont gratuit si plaseaza comanda ca sa beneficiezi de oferta

162,90 lei

Descriere Advanced Multi billion Dophilus Solgar 60cps

Există aproximativ 500 de specii de bacterii care trăiesc în tracturile noastre digestive. Majoritatea acestora sunt bacterii „prietenoase”, ce au un efect mutual benefic pentru noi, gazdele. Bacteriile prietenoase se hrănesc cu fibre și, în acest proces, generează diferiți acizi organici ce pot modifica nivelul de aciditate al intestinelor, controlând astfel răspândirea bacteriilor patogene. Acestea produc de asemenea și anumite vitamine, ajutând la digestia alimentelor cum ar fi lactoza din produsele lactate. Este, prin urmare, deosebit de importantă asigurarea echilibrului bacteriilor intestinale, în favoarea culturilor „prietenoase”, ce se poate realiza printr-o dietă corespunzătoare (săracă în zaharuri) și suplimentare cu probiotice.

Produsele probiotice SOLGAR sunt de regulă combinații ce includ Lactobacillus acidophilus și Bifidobacterium lactis. Aceste două culturi predomină în diferite zone ale tractului digestiv și sunt rezistente la diferite condiții, fiind importante pentru sănătatea și funcționarea acestuia. Astfel de bacterii intestinale sunt ușor distrus de antibiotice sau anumite tipuri de medicamente, fapt pentru care suplimentarea ne permite să menținem nivelurile corespunzătoare de bacterii „prietenoase” și, în consecință, un nivel ridicat al sănătății.

Avansate de la Solgar asigură microorganisme benefice rezistente la aciditatea stomacului, endemice tractului digestiv inferior, ce contribuie la menținerea sănătății florei intestinale.Deoarece suplimentarea aportului de probiotice poate fi necesar din motive diferite pentru diferite grupe de vârstă, Solgar dispune de o gamă potrivită pentru toate vârstele și scopurile.

 

Probioticele Solgar:

  • Sunt 100% lipsite de lactoză
  • Conțin polizaharide în capsule pentru a proteja nivelul redus de pH al stomacului și pentru a alimenta în mod simultan probioticele în tractul intestinal.
  • Au o compoziție exactă, indiferent de lot
  • Folosesc un proces special patentat de uscare la rece care le crește stabilitatea

Produsul poate fi consumat de vegetarieni.

Mod de administrare: A se administra ca supliment alimentar pentru adulți, una (1) până la două (2) capsule vegetale pe zi, preferabil în timpul mesei

Compozitie: Fiecare capsulă vegetală asigură:

Complex avansat Dophilus® cu miliarde de microorganisme ce asigură:

  1. acidophilus, LA-5® 1.25 miliarde microorganisme
  2. lactis, BB-12® 1.25 miliarde microorganisme
  3. paracasei, L. CASEI 431® 1.25 miliarde microorganisme
  4. rhamnosus GG, LGG® 1.25 miliarde microorganism

Producător: Solgar Inc., SUA

SKU: SOLG.00108 Categorii: ,
Brand

cantitate

60 capsule

Forma

Capsule

Afectiuni

,

Bazat pe 0 reviewuri

0.0 scor
0
0
0
0
0

Adauga primul un review “Advanced Multi billion Dophilus Solgar 60cps”

Nu sunt review-uri inca.